Sziasztok én X-PLY vagyok és ez az első írásos tesztem és remélem, hogy tetzseni is fog J
Az alanyon nemmás mint a :Blood Bowl (vérfoci) c. játék.
Aki szereti
http://evo-gamer.com/wp-content/uploads/2008/06/blood-bowl.jpg
                        Aki amerikai foci rajongó vagy csak szereti és közben szereti az akciót is annak ezt a játékot ki kell próbálni (persze ha csak akarja :D) mert ez a játék keveredik benne az akció/foci. Ebbe a játékba 9 faj közül lehet választani Orkokkal,Elfekkel és még sorolhatnám.Ebbe a játékba egyetlen egy szabály létezik. Mégpedig: Ne jussanak eszedbe a szabályok!Szabadon összelehet állítani csapatunkat, ruhájukat,kinézetét.Elsőnek ki kell őket képezni és aztán jöhetnek a bajnokságot,Online-ba lehet játszani barátokkal vagy akivel akatok.
Gépigény:
· OS: WINDOWS XP SP2 / VISTA SP1 / WINDOWS 7
· Processor: PENTIUM4 2.4GHZ / ATHLONXP 2400+
· 3D Graphics card: 128 MB 100% DirectX® 9 and shaders 2.0 compatible (NVIDIA GEFORCE 6600 / ATI RADEON X700 or higher)*
· RAM Memory: 1 GB (XP) / 2 GB (VISTA)
· Hard disk space: 3 GB
· Sound card: DirectX® 9 COMPATIBLE
A Játékra mondhatjuk hogy a warhammer világának egy mellékága,És persze nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy megmondjuk, hogy jönni fog rá pár kiegészítő mert ezt a játékot is lehet továbbfejleszteni új fajokkal stb…Hiba lenne az egyszerű alapgondolat és a bizarr (bár találó) elnevezés miatt agyatlan játéknak gondolni a Vérfocit. Hiába szól „csak" arról, hogy különböző fantasy fajok kergetik a szöges lasztit és a kezdőknek muszáj lenne véggjátszani a utorialt. majd szépen átnézni a korongon található szabálykönyvet, a Living Rulebookot. Higgyétek el, enélkül teljesen élvezhetetlen lépegetés és ütlegelés lesz a meccs.
A két ősi ellenség:

a kékek és a pirosak
 
Folyamatos közelharc és a labda birtoklásáért zajló görcsös erőlködés jellemzi ezt a változatot. A meccs könnyen káoszba fulladhat, amiből rendszerint a gép jön ki jobban. Mivel ő/az akár 11 játékost is egyszerre tud kommandírozni, nekünk meg van az egy darab egerünk, ugye. Persze leállítható az akció, és módosíthatunk a taktikánkon, de így meg a módozat értelme, a folyamatosság veszik el. Akkor már érdemesebb a „rendes" Vérfocit tolni, azaz a körökre osztott témát. Elsőként a nekünk szimpatikus fajt kell kiválasztanunk, majd megvásárolni azt a minimum 11, maximum 16 játékost, akikre építve kívánjuk megostromolni a Vérfoci-tornák legrangosabbjait.Ebbe a játékba nem kell azt mondani/kérdezni hogy „ez a faj erős? Melyik a legerősebb? Ez béna csapat!” mert nincs olyan hogy erős,gyenge, mert ugyanolyan esélyekkel indul az összes faj, maximum a játékos lehet béna/erős rajta múlik.
Értékelés:
Hang: 10/9
Grafika: 10/9
Játék élmény: 10/9,5
Ennyi lenne remélem tetszeni fog. Sziasztok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://game-wait.blog.hu/api/trackback/id/tr851701301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása